Manduca, teca.

Manduca, teca.

A l’esquerra “pilota” feta amb carn de vedella picada, pa ratllat amb julivert, sal, ou i farina. A la dreta botifarra negra i blanca.

Imatge

2 comentaris (+add yours?)

  1. Montse
    des. 19, 2013 @ 21:10:41

    Verge santa, quina pinta més bona!!!!

    Respon

  2. alberus
    des. 19, 2013 @ 21:22:10

    Sí, estava molt bo!

    Petons,
    A.

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: